Do tej wioski mogą się dostać tylko wyjątkowi utalentowani szamani panuje tu totalny haos można by powiedzieć że to jedno wielkie cmentarzysko każdy ma tu swego kowala płatnerza stajennego itp..itd...("trzeba mieć oczy do okoła głowy aby nie zginąć").
------------------------------------------------SZAMAN-------------------------------------------------
Postać: Zeke Asakura
Imię: Zeke
Nazwisko: Asakura
Rodzaj szamana: Zwykły szaman, Król Szamanów
Broń szamana: Duchowy miecz
Wygląd :Nie noszę koszulki, ale mam białą pelerynę, ciemnoczerwone spodnie z 2 paskami ozdobionymi w gwiazdy, mam długie brązowe włosy, oraz czarne oczy. Mam buty lekko odkrywane.
---------------------------------------------------DUCH----------------------------------------------------
Duch: Duch Ognia + Król Duchów
Imię:Duch Ognia + Król Duchów
Wiek:???????????????????????????? + ????????????????????????????????
Wygląd :Ogromny złoty duch, na piętach można zauważyć niewiadome czemu zębatki,z głowy wystają mu 2 rogi, a na karku ma kolor niebieski. Dzięki mocy króla duchów, wszystkie jego moce zostały zmienione na 10 razy lepsze.
Ataki: Spalacz(łapie przeciwnika i spala go swoim ogniem), zjedzenie ducha (zjada ducha przeciwnika), szybkie uderzenie(sprawia że ogień przelatuje przez przeciwników na ziemi).
Atrybuty:
Zręczność: 13(130)
Szybkość: 16(160)
Siła uderzenia: 60(600)
Pomysłowość: 3(30)
HP: 1220(12.200)
Furyoku: 200.010(2.000.100)
---------------------------------------------------STATYSTYKI----------------------------------------------------
Wygrane-0
przegrane-0
remisy-0
Pieniądze: 25.500
Przedmioty: talizman siły lvl. 2, żelazna zbroja(obrażenia -20), talizman pomysłowości lvl.3